Fashionista’s in Barcelona

W Barcelona

Een projectmanager en Client Service Manager en 150 Fashonista’s in Barca. Een mooie klus onder de Spaanse zon voor een hip modemerk. Het merk presenteerde hier de nieuwe collectie aan het global Sales team.

Een carrousel aan workshops geeft tijdens de meeting de ‘need to know’ info aan alle Salesmanagers. Materialen, stijlen, aantallen, elk detail wordt besproken. In de fashionwereld is het een unieke manier om de medewerkers zo intensief te informeren over de nieuwe collectie, een aanpak waar dit modemerk voor geroemd wordt. Zo worden de teams klaargestoomd voor de nieuwe collectie.Spaanse topfotograaf
Onze rol bestond in dit traject uit logistieke ondersteuning bij de inkoop van alle reisgerelateerde onderdelen, een deel van het projectmanagement vooraf en het begeleiden ter plaatse. Voor diegenen die denken dat dit een makkie is… dat is het zeker niet. Het is wel bijzonder leuk en dynamisch; elk moment van de dag komen er weer nieuwe vragen voorbij. Zo kregen we op een ochtend om half zeven een telefoontje dat er zo snel mogelijk een fotograaf geregeld moest worden; een uur later stond een Spaanse topfotograaf foto’s te maken. (Rechtstreeks uit z’n bed met z’n haar nog door de war, of was dat zijn coole look?)

Het W Hotel was de hippe hotspot tijdens ons verblijf. Dit hotel sluit bijzonder goed aan bij het imago en de uitstraling van het modemerk. De locatie direct aan het strand en XXL lounge banken op het terras maken het een prima plek. Veel tijd voor activiteiten was er niet, toch was het beachvolleybal toernooi een leuke onderbreking tussen alle zakelijke onderdelen. En natuurlijk ontbrak een avond dinen, winen en clubben in Carpe Diem niet!

Bread & Butter
Voor het modemerk was dit de eerste kennismaking met ATP Event Experts als ondersteuning bij project management werkzaamheden. Wij kijken uit naar het volgende project met hen!

Quirine Bordes – Client Services Manager

Advertenties

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About ATP Event Experts

ATP Event Experts houdt zich dagelijks bezig met het bedenken en uitvoeren van incentives, groepsreizen en -accommodatie, congressen, meetings, zakelijke evenementen en reizen naar sportevenementen. Wij doen dat voor zowel bedrijven, overheden als sportorganisaties. Voor veel opdrachtgevers zijn wij de nummer 1 preferred partner voor event management. Dit vanwege het commitment van onze creatieve event specialisten en de ruimte die ze van ons krijgen om de klant daar van te laten profiteren. Vanwege ons vermogen om buiten de kaders te denken en slimme event oplossingen te presenteren. En omdat we continu aantonen dat we de klant en zijn specifieke doelstellingen of uitdagingen begrijpen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: