Bounty, bikini’s & Bacardi

Just another day in the office… deze keer op de Seychellen! Ik ging op stap met de vijftien dealers van Kia. Dankzij een succesvolle incentive periode waren deze best verkopende dealers met hun partners de lucky guys in het vliegtuig naar het paradijs op aarde.

Bounty-gevoel
ATP was door Kia gevraagd om invulling te geven aan een incentive met het thema “het ultieme Bounty-gevoel”. St.Maarten en de Seychellen streden om de eer, maar eerlijk is eerlijk, de ultieme bounty eilanden vind je in de Indische Oceaan…

Zeven dagen lang werden de dealers en hun partner getrakteerd op een speciaal voor hen samengesteld programma. Dankzij onze kennis van deze bestemming, we hebben eerder incentives verzorgd voor o.a. Wolters Kluwer en Audi, weten we inmiddels goed de weg. Hoe moeilijk is dat op deze inimini eilandjes kun je je afvragen? Toch is het essentieel om je goed voor te bereiden. Hoe klein de eilanden ook zijn, nieuwe hotels worden veelvuldig geopend en je wilt natuurlijk in de ‘place to be’ verblijven als je dan in dit paradijs geland bent. Local knowledge is the key. De beste service, het ‘zand tussen je tenen’ gevoel en de ultieme sunset spot. Wij hebben vooraf alles in kaart gebracht.

Verse kokosnoot
De gasten hebben een fantastische reis gemaakt. Het hotel was gevestigd op het hoofdeiland Mahé. Natuurlijk ontbrak een autoralley met Kia’s niet! De route langs kleine winkeltjes, een oude thee plantage, magische uitzichten en de markt in de hoofdstad Victoria was een succes. De azuurblauwe zee op; per catamaran naar Praslin en La Digue, wel een kleine uitdaging voor enkele gasten want de zee was aan de woelige kant. Aangekomen op La Digue bracht een verse kokosnoot verfrissing. Op de fiets (want er rijden geen auto’s, alleen ossekarren) naar één van de mooiste stranden ter wereld, zo speciaal dat daar ooit de Bacardi-reclame is opgenomen. Lunch in de meest relaxte beach ‘shack’ ever en vervolgens te voet door de prachtige jungle op Praslin waar de bekende Coco de Mer, een reuze kokosnoot, te vinden is. De dag werd spetterend afgesloten: we vlogen met een klein vliegtuigje terug naar het hotel!

Tourleader zijn op zo’n bijzondere bestemming is zeker geen straf. Desondanks is het natuurlijk gewoon werk en zorg ik er graag voor dat alles tot in perfectie wordt uitgevoerd. De gasten hebben met volle teugen genoten en kwamen van top tot teen uitgerust weer terug in Nederland.

Paulien Veldman – Senior Project Manager

Advertenties

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About ATP Event Experts

ATP Event Experts houdt zich dagelijks bezig met het bedenken en uitvoeren van incentives, groepsreizen en -accommodatie, congressen, meetings, zakelijke evenementen en reizen naar sportevenementen. Wij doen dat voor zowel bedrijven, overheden als sportorganisaties. Voor veel opdrachtgevers zijn wij de nummer 1 preferred partner voor event management. Dit vanwege het commitment van onze creatieve event specialisten en de ruimte die ze van ons krijgen om de klant daar van te laten profiteren. Vanwege ons vermogen om buiten de kaders te denken en slimme event oplossingen te presenteren. En omdat we continu aantonen dat we de klant en zijn specifieke doelstellingen of uitdagingen begrijpen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: