“Rondje” Londen

Vele wegen leiden naar London
In juli 2012 leidt voor veel mensen de weg ongetwijfeld naar Londen. Voor ons in ieder geval wel: Olympisch Londen, here we come! Ter land, ter zee of door de lucht kan dit keer wel erg letterlijk genomen worden. Alle bezoekers zullen een eigen manier vinden om de legendarische Spelen te bereiken. Afgelopen maand heb ik samen met mijn collega’s de boot en de trein uitgeprobeerd om onze gasten zo goed mogelijk te kunnen informeren.

Superferry supercool!
Vanaf Schiphol bereikten we met de Fyra binnen 20 minuten het station van Rotterdam, en daar vandaan ben je in een half uurtje in Hoek van Holland. In de haven hebben we niet lang hoeven zoeken naar de boot die we moesten hebben. Wat een bakbeest is die Stena Britannica zeg! Tijdens de rondleiding over dit immense schip hebben we alle hoeken en gaten geïnspecteerd. Om 23.15 werd het anker ingetrokken en kwam er beweging in de zaak. De wind in de haren, uitzicht tot de horizon, en al wiegend richting westen… We voelden ons net op de Titanic. Aan boord hoef je je geen moment te vervelen: er is een bar, een heel casino en zelfs een bioscoop. Maar wij vonden het tijd om de hutten op te zoeken, en dat beviel uitstekend! De verschillende typen hutten bieden veel slaapcomfort en elke hut heeft een eigen badkamer. ’s Ochtends om 4.30 uur bereikten we de kust bij Harwich. Na een uitgebreid ontbijtbuffet stapten we aan land op het Engelse Koninkrijk.

Olympic Parc
Het Olympic Park is de hoofdlocatie van de Olympische Zomerspelen van 2012 en ligt in Stratford, Newham. Het Olympisch stadion staat daar, net als vijf andere sportaccommodaties en het Olympisch dorp. Onder begeleiding van een gids kregen wij een beeld van de omgeving en de doelstellingen van het Olympic Park. Naast het sportieve belang wordt bijvoorbeeld ook de natuur niet over het hoofd gezien. En wist je dat het Olympic Park na afloop van de Spelen wordt omgetoverd tot een van de grootste stadsparken van Europa?

De Tunnel
Ons bezoek aan het Park was helaas maar kort, want we moesten de trein halen vanaf Londen St. Pancras. Meerdere keren per dag raast de Eurostar binnen twee uur door de Eurotunnel naar Brussel. Het was echt een aparte ervaring om in zo’n korte tijd met zo’n hoge snelheid naar de “overkant” te komen. Vanaf Brussel bracht een internationale trein ons met iets minder hoge snelheid terug naar Schiphol.

Met dit letterlijke ‘rondje’ Londen hebben we kennisgemaakt met iets minder gangbare vervoersmiddelen dan het vliegtuig. Dit zijn absoluut aan te raden manieren om Olympisch Londen mee te bereiken!

Wilt u meer informatie over o.a. de vervoersmogelijkheden naar de Olympische Spelen, neem dan contact met ons op via: consumentenserviceos2012@atpi.nl.

Rianne Bouwman – Project Manager ATP Event Experts

Advertenties

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About ATP Event Experts

ATP Event Experts houdt zich dagelijks bezig met het bedenken en uitvoeren van incentives, groepsreizen en -accommodatie, congressen, meetings, zakelijke evenementen en reizen naar sportevenementen. Wij doen dat voor zowel bedrijven, overheden als sportorganisaties. Voor veel opdrachtgevers zijn wij de nummer 1 preferred partner voor event management. Dit vanwege het commitment van onze creatieve event specialisten en de ruimte die ze van ons krijgen om de klant daar van te laten profiteren. Vanwege ons vermogen om buiten de kaders te denken en slimme event oplossingen te presenteren. En omdat we continu aantonen dat we de klant en zijn specifieke doelstellingen of uitdagingen begrijpen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: