Budapest revisted!

Zsabo Ervin Bibliotheek

Boedapest komt al jaren voor op het veelbezochte lijstje van onze Incentives & Event specialisten. De stad biedt een complete range aan venues en activiteiten voor de invulling van een congres, incentive of evenement! Vorige week hebben wij Boedapest opnieuw onder de loep genomen, in drie dagen tijd zijn 38 hotels, restaurants en exclusieve dinerlocaties bezocht, met als een van de hoogtepunten een privé-opera optreden in het statige trappenhuis van het Operagebouw.

De stad is erg compact en met zijn prachtige ligging aan de Donau en veelbewogen geschiedenis biedt het “een bestemming voor elk wat wils” op slechts twee uur vliegen! Tot ver in oktober zijn de temperaturen zeer aangenaam, tot over de 20 graden Celsius.

Een van onze bezochte favorites is de Zsabo Ervin Bibliotheek. Overdag toevluchthaven voor ijverige Hongaarse studenten en in de avond op exclusieve basis af te huren voor een prachtige ontvangst of diner. Last but not least: het boutique hotel ZARA gelegen in een oud Turks badhuis. Zeer de moeite waard!

Advertenties

Tags: , , , , , , , , , , , ,

About ATP Event Experts

ATP Event Experts houdt zich dagelijks bezig met het bedenken en uitvoeren van incentives, groepsreizen en -accommodatie, congressen, meetings, zakelijke evenementen en reizen naar sportevenementen. Wij doen dat voor zowel bedrijven, overheden als sportorganisaties. Voor veel opdrachtgevers zijn wij de nummer 1 preferred partner voor event management. Dit vanwege het commitment van onze creatieve event specialisten en de ruimte die ze van ons krijgen om de klant daar van te laten profiteren. Vanwege ons vermogen om buiten de kaders te denken en slimme event oplossingen te presenteren. En omdat we continu aantonen dat we de klant en zijn specifieke doelstellingen of uitdagingen begrijpen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: