Swingen in Hendrik Ido Ambacht

Afgelopen zaterdagavond was ik bij het personeelsfeest van een bedrijf voor kunststofsystemen. Mijn collega’s van ATP Event Experts hebben dat feest georganiseerd en ze hadden mij gevraagd of ik foto’s wilde maken. Fotograferen is een grote hobby van me, dus blijer kun je me niet maken! Ik kende er niemand, maar ik heb een top avond gehad…

Het personeelsfeest, ter ere van het 47-jarig bestaan van het bedrijf, vond plaats in het theater van het dorpje Hendrik Ido Ambacht (wie die naam toch heeft verzonnen… 🙂 Maar goed. Let’s start the Music!

Vals spelen
Bij binnenkomst controleerden twee acteurs, verkleed als beveiligers, de kaartjes. Een los toetsenbord fungeerde zogenaamd om te checken of je wel op de gastenlijst stond. En uiteraard: mijn ticket bleek natuurlijk ‘vals’ te zijn toen het tegen het licht werd gehouden… Pffieww… gelukkig, ze lieten ze me toch door!

Salto’s en Breakdance
Binnen was de hele aankleding in de huisstijl van het bedrijf, zwart en oranje. In de zaal hing een oranje doek aan het plafond, gedrapeerd vanaf de buitenkant naar grote kroonluchter in het midden toe. Verspreid stonden sta tafels en de dames met hoge hakken waren maar al te blij te zien dat er campingbankjes klaar stonden om te zitten. Een spetterend programma volgde: een quiz geleid door cabaretier Rikkert, een praatje door de directeur, een spectaculaire show door freerunners – jonge gasten die salto’s maken en breakdancen. Erg verrassend!

X Factor
Nu was het tijd om de banken naar de foyer te slepen, zodat het feest echt los kon barsten! Het buffet bestond uit een heerlijke Indonesische maaltijd in een take-away-doosje. Ondertussen gaf de winnaar van X-Factor, Jaap, een optreden. DJ Kenny Large wist vervolgens precies de juiste muziek te draaien die het publiek wilde horen en waardoor iedereen los kwam. ‘It’s Raining Men’… heerlijk swingen! Ook Big, Black & Beautiful gaf een optreden: wat gaaf is dat! Die drie dames weten goed de boel in de sfeer te brengen.

Unox & ijs
Ondertussen was ik natuurlijk druk met fotograferen van het feest en de mensen: portretten van bezoekers, close-ups van artiesten, overzichtsfoto’s van het publiek… maar ik heb gelukkig ook behoorlijk wat meegekregen van het feestgedruis. Sterker nog, daar kon ik niet omheen, ik zat er midden in!

En als uitsmijter de Mystery Guest… Roel van Velzen! Nou, toen ging het dak er echt pas af. Iedereen ging los, dit was één uur lang feest. Ter plekke werd Van Velzen gevraagd of hij over drie jaar weer wil komen optreden, bij het 50-jarig jubileum.
Om twaalf uur ’s nachts was het dan echt afgelopen. De gasten kregen nog een broodje Unox en een Ben & Jerry’s-Ijsje mee om niet met een lege maag in bed te kruipen. …Wat een feest! Ik vraag het alvast: mag ik volgend jaar weer foto’s maken?
 
Emma den Ouden – Assistent Project Manager ATP Event Experts

Advertenties

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

About ATP Event Experts

ATP Event Experts houdt zich dagelijks bezig met het bedenken en uitvoeren van incentives, groepsreizen en -accommodatie, congressen, meetings, zakelijke evenementen en reizen naar sportevenementen. Wij doen dat voor zowel bedrijven, overheden als sportorganisaties. Voor veel opdrachtgevers zijn wij de nummer 1 preferred partner voor event management. Dit vanwege het commitment van onze creatieve event specialisten en de ruimte die ze van ons krijgen om de klant daar van te laten profiteren. Vanwege ons vermogen om buiten de kaders te denken en slimme event oplossingen te presenteren. En omdat we continu aantonen dat we de klant en zijn specifieke doelstellingen of uitdagingen begrijpen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: