Paella & Flamenco in Valencia

Viva Espana! Afgelopen weekend heb ik de ledenreis van een vereniging van aannemers en hun partners (34 personen in totaal) naar Valencia verzorgd … Wat een bof heb ik soms toch met mijn werk… Valencia is een ontzettend levendige Spaanse stad aan de Middellandse Zee. En daar hebben we van geprofiteerd ook! Vier dagen lang was het één en al genieten van de stad en de bijbehorende Spaanse keuken. Mmm…. tapas hapas kom maar hier! Thuisplaats was het boutiquehotel Hospes Palau de la Mar (“Paleis van de zee”), een architectonisch hoogstandje in het centrum van de stad.

Paella
Wijze van vervoer voor de eerste ontdekkingtocht was oer-Hollands: de fiets. Een absoluut succes! We zijn gestart in de oude stad, en door de rivierbedding gefietst naar het nieuwe moderne gedeelte: de Stad van Kunst en Wetenschappen. Eindpunt was restaurant La Pepica aan het strand, waar ze de beste paella van de stad maken. Valencia geldt al als de geboorteplaats van paella, dus dit was echt smullen!

Flamencoshow
Een tochtje met de catamaran viel een beetje in het water door een enorme regenbui (en dat terwijl in Nederland volop de zon scheen!) maar het werd goedgemaakt met een lunch in het hippe restaurant Mar de Bamboo in de jachthaven. ’s Avonds een diner in restaurant La Buleria waar we werden getrakteerd op een passievolle Flamencoshow, die heerlijk zwierende en statige dans, in prachtige jurken en op hoge hakken… Ik doe het de Spaanse sinoritas niet na!

Rally
De reis werd afgesloten met een fotorally door de stad: de opdracht was om op zoek te gaan naar “zwervers” (acteurs) met aanwijzingen, de rally leidde naar cafés waar de plaatselijke drank “horchata” werd geproefd en op verborgen pleintjes met fonteinen moesten groepsfoto’s worden gemaakt.

Ik ben ongeveer sinds maart bezig geweest met dit project. De klant keert normaalgesproken om het jaar bij ons terug, maar naar aanleiding van deze reis naar Valencia is besloten om volgend jaar weer te gaan. Joepie!

Inge Kramer – Project Manager ATP Event Experts

Advertenties

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About ATP Event Experts

ATP Event Experts houdt zich dagelijks bezig met het bedenken en uitvoeren van incentives, groepsreizen en -accommodatie, congressen, meetings, zakelijke evenementen en reizen naar sportevenementen. Wij doen dat voor zowel bedrijven, overheden als sportorganisaties. Voor veel opdrachtgevers zijn wij de nummer 1 preferred partner voor event management. Dit vanwege het commitment van onze creatieve event specialisten en de ruimte die ze van ons krijgen om de klant daar van te laten profiteren. Vanwege ons vermogen om buiten de kaders te denken en slimme event oplossingen te presenteren. En omdat we continu aantonen dat we de klant en zijn specifieke doelstellingen of uitdagingen begrijpen.

One response to “Paella & Flamenco in Valencia”

  1. Nicole says :

    Wow, wat een leuk stuk om te lezen Ing! Houden we een beetje bij wat je zoal doet op je reizen! Maar nu echt genieten van je eigen vakantiereisje!
    xx Nic

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: