Op weg naar Londen 2012

Tegenwoordig reis ik minimaal één keer per maand naar Londen, de Olympische stad van 2012. Na hotels, entreekaarten, vluchten en bussen te hebben gecheckt zijn we op dit moment op zoek naar geschikte restaurants voor de bezoekers. Niet alleen de Olympische wedstrijden moeten indruk maken op de duizenden gasten die we volgend jaar naar Londen zullen vervoeren, ook de diners moeten uiteraard van hoge kwaliteit zijn. En wij willen hen graag goede restaurants adviseren.

De groepen zullen variëren van tien tot vijftig personen of meer, uiteenlopend van prijswinnaars tot sponsors met high level gasten, tot groepen medewerkers die gezellig met zijn allen op stap gaan. Kortom, we moeten een groot aantal restaurants vinden die variëren in prijs, cuisine, ligging en uitstraling, zodat we iedere groep een gepast restaurant-advies kunnen geven.

Niet goed maar ‘wow’
Londen heeft gelukkig ontzettend veel restaurants; ‘uit eten gaan’ lijkt wel een levensmotto in de stad. Tijdens elke lunch en elk diner zitten de restaurants bomvol en zijn er wachtrijen. Om de stad te leren kennen, ga ik steeds in één buurt zoveel mogelijk voor ons interessante restaurants af. Ja, ja, mijn voeten leggen heel wat kilometers af  In ieder restaurant proef ik de sfeer, bekijk ik het menu, de mensen die er eten en in een later stadium ga ik er zelf eten, kiezen we een menu voor de klant dat hij zelf zal uitproberen. Dan kan hij ook meteen de wijn proeven en kiezen. Zo komen we elke keer een stapje verder. 

Willen klanten Chinees, Indiaas, toch Italiaans, of juist gewoon een echte Engelse pub? De keus is groot! Het valt me op dat de kwaliteit van de restaurants goed is: de Michelinsterren vliegen je om de oren… Maar we willen niet alleen ‘goed’, we willen ‘wow’! Wanneer een restaurant een ‘wow’-factor bezit? Dat kan zijn doordat de inrichting super is, of door de ligging, of het uitzicht… Ik ga wat dat betreft eigenlijk vooral op mijn gevoel af.

Spannend
Iedere keer als klanten van ons naar Londen reizen, geven we ze een paar namen van restaurants mee, om te kijken wat zij ervan vinden en om te kijken of ze het eens zijn met onze keuze… Steeds weer spannend of we dezelfde smaak hebben!
Naast restaurants zijn we ook bezig leuke en originele activiteiten te bedenken voor alle groepen. Maar daar kan ik niets over loslaten… Eerst maar eens de restaurants reserveren.

Majella Blok – Senior Project Manager

Advertenties

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About ATP Event Experts

ATP Event Experts houdt zich dagelijks bezig met het bedenken en uitvoeren van incentives, groepsreizen en -accommodatie, congressen, meetings, zakelijke evenementen en reizen naar sportevenementen. Wij doen dat voor zowel bedrijven, overheden als sportorganisaties. Voor veel opdrachtgevers zijn wij de nummer 1 preferred partner voor event management. Dit vanwege het commitment van onze creatieve event specialisten en de ruimte die ze van ons krijgen om de klant daar van te laten profiteren. Vanwege ons vermogen om buiten de kaders te denken en slimme event oplossingen te presenteren. En omdat we continu aantonen dat we de klant en zijn specifieke doelstellingen of uitdagingen begrijpen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: