Vier bruisende congresdagen in hartje Amsterdam

Welke plek voor een internationaal congres is nou dynamischer en bruisender dan midden in het centrum van Amsterdam, tegenover het Centraal Station? Nou, zo dacht ATP Event Experts er ook over. Toen we hoorden dat we een jaarlijks congres mochten organiseren, een congres dat elk jaar in een ander land wordt gehouden, is er een uitgebreide selectieprocedure met bijhorende site visits gehouden waarbij de klant uiteindelijk koos voor het prachtige 5-sterrenhotel NH Barbizon Palace in Amsterdam.

Sight seeing by night
Tijdens het vierdaagse congres kwam een groot aantal sprekers aan bod. Een van de spreek- en debatlocaties was de prachtige St. Olofskapel, een authentieke kapel uit de 15de eeuw, gelegen pal achter het NH Barbizon Palace hotel.

Als Junior Project Manager was ik gedurende het congres onder andere verantwoordelijk voor de registratiebalie. Aangezien de gasten gedurende het congres op verschillende dagen konden aanmelden was het belangrijk om ook de registratiebalie de hele dag te bemannen.

Na een dag vol presentaties en debatten was het tijd om naar de dinerlocatie te vertrekken. Alle gasten werden verzocht zich naar de achterkant van het hotel te begeven… daar lagen namelijk twee rondvaartboten klaar die de gasten naar de dinerlocatie brachten. Een welkome onverwachte verrassing na een intensieve dag! Een tocht van 20 minuten sight seeing over de grachten by night… Rechstreeks naar… House of Amsterdam.

Rustiek en chique
House Of Amsterdam is een oude suikerfabriek uit 1618: tegenwoordig een ideale locatie voor sfeervolle evenementen. Na een receptie op de begane grond werden de gasten verzocht de duizelingwekkende trap te beklimmen naar de derde verdieping. Deze oorspronkelijke opslag voor suiker is namelijk omgebouwd tot seated dinner location. In Lodewijk XIV-stijl vertoefden de gasten in een gepaste sfeer: rustiek en chique luxe. Om de avond compleet te maken gaf Magician Ramana een spetterend optreden. Wat een indrukwekkende magische tricks kan deze winnaar van de “Nieuwe Uri Geller show”!

Van Gogh
Zaterdag, de laatste dag van het congres, was volledig gewijd aan het sociale programma. Met vier gidsen gingen de gasten een prachtige stadswandeling tegemoet. Eindpunt was – hoe kan het ook anders – het Van Gogh Museum. Dit was tevens het eind van vier zeer geslaagde congresdagen in hartje Amsterdam!

Sebastiaan Vandendael – Junior Project Manager – Conferences and Meetings Den Haag

Advertenties

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About ATP Event Experts

ATP Event Experts houdt zich dagelijks bezig met het bedenken en uitvoeren van incentives, groepsreizen en -accommodatie, congressen, meetings, zakelijke evenementen en reizen naar sportevenementen. Wij doen dat voor zowel bedrijven, overheden als sportorganisaties. Voor veel opdrachtgevers zijn wij de nummer 1 preferred partner voor event management. Dit vanwege het commitment van onze creatieve event specialisten en de ruimte die ze van ons krijgen om de klant daar van te laten profiteren. Vanwege ons vermogen om buiten de kaders te denken en slimme event oplossingen te presenteren. En omdat we continu aantonen dat we de klant en zijn specifieke doelstellingen of uitdagingen begrijpen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: