Boeiend Boedapest

ATP Event Experts had dit jaar de eer gekregen om het jaarlijkse congres van de ANVR te organiseren. Aan ons de taak om er een inspirerend en innovatief congres van te maken voor 250 gasten. Een spannende klus, want dit betekent een evenement voor collega’s uit de reisindustrie. Anders gezegd: onze concurrenten! Mensen met een zeer kritische blik… Logisch dat wij ons beste beentje voor hebben gezet om met een verrassend programma te komen.

Boeda en Pest
Boedapest was de bestemming. Deze prachtige historische stad, met Boeda en Pest aan weerszijden van de Donau, biedt zowel klassieke als moderne gezichten. En dan is het natuurlijk onze specialiteit om daar bijzondere locaties en excursies op te sporen. Daar zijn we goed in geslaagd!

Mooie mix
Anders dan gewoonlijk vond het congres niet plaats in de vergaderzaal van het hotel –gaap! saai! -, nee, wij hebben gezorgd voor een mooie afwisselende mix van hypermoderne, traditioneel klassieke en landelijke meeting locaties. Zo lieten we de gasten meteen kennis maken met leuke plekken in de stad, iets waar reisspecialisten natuurlijk altijd voor in zijn. Twee vliegen in één klap!

Borrelen met de ambassadeur
De eerste congresdag vond plaats in een sfeervolle theaterzaal, waarbij de gasten aan ronde tafels zaten in diner set-up. Dag twee was het congres gesitueerd in een traditionele paardenstoeterij op het platteland. In de pauze geen koffie met taart, maar… koffie met paard! Een spetterende paardenshow zorgde voor de nodige afwisseling. Voor dag drie hadden we het moderne VAM design center uitgezocht. Een stijlvolle lunch, aan een witte tafel in u-vorm, met witte bloemen, volgde op interessante lezingen. In de middag konden de gasten met verschillende excursies mee. We hadden onder andere een bezoek aan de Nederlandse ambassadeur geregeld. Daar waren de gasten razend enthousiast over!

Zandshow
De feestavond begon met een aperitief in de jachtzaal van het statige parlement van Boedapest en vervolgde in een fantastische zaal van het etnografisch museum. Een locale artiest zorgde voor entertainment met een unieke zandshow. Een geslaagde avond op hoog niveau.

Tjakka!
Zowel door de deelnemers als door de ANVR is het congres razend enthousiast ontvangen. Reisrevue meldde zelfs dat het heel moeilijk wordt om dit resultaat volgend jaar te overtreffen… Yes we can!

Pauline Timmer –Senior Project Manager ATP Event Experts

Advertenties

About ATP Event Experts

ATP Event Experts houdt zich dagelijks bezig met het bedenken en uitvoeren van incentives, groepsreizen en -accommodatie, congressen, meetings, zakelijke evenementen en reizen naar sportevenementen. Wij doen dat voor zowel bedrijven, overheden als sportorganisaties. Voor veel opdrachtgevers zijn wij de nummer 1 preferred partner voor event management. Dit vanwege het commitment van onze creatieve event specialisten en de ruimte die ze van ons krijgen om de klant daar van te laten profiteren. Vanwege ons vermogen om buiten de kaders te denken en slimme event oplossingen te presenteren. En omdat we continu aantonen dat we de klant en zijn specifieke doelstellingen of uitdagingen begrijpen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: