Congres aan het strand

Afgelopen september mochten we 300 gasten ontvangen van GBTA Europe, een associatie voor business travel managers, in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Dichtbij de zee geeft altijd een extra dimensie aan een evenement.

Pitch
In het voortraject moesten wij het opnemen tegen twee grote Engelse bureaus, maar na een uitgebreide offerte en nog wat aanvullende vragen kwam uiteindelijk ATP Event Experts als winnaar uit de bus!

De vijfkoppige organisatie van GBTA Europe zorgde voor de input en content, waarna wij de verdere invulling en aankleding geregeld hebben. Een compleet project met deelnemersregistratie, hotel allotment, deelnemersvervoer, catering, techniek, stage design, beursvloer, entertainment en onsite coördinatie. ATP Event Experts is van alle markten thuis!

Walking dinner
Op maandagavond gingen we van start met een informeel netwerkdiner in Breakers Beach House, de beachclub van het hotel. Hier genoten de gasten onder het genot van een akoestisch duo van een heerlijk ‘walking dinner’ met een prachtig uitzicht over de ondergaande zon in de Noordzee.

Mind Market
De volgende dag werden de gasten ontvangen op de Mind Market van het congres, waarna het plenaire programma van start ging. De Mind Market bestond uit een aantal open stands van sponsoren verdeeld over de etage,  een Insight Wall waar ze hun ideeën kwijt konden en een Connection Wall die de tweets over het congres en de verbindingen onderling weergaf. Alle gasten kregen een “Spotme” apparaat, waar de congresplattegrond en het programma instond, maar waarmee ze ook berichten naar elkaar konden sturen en konden netwerken. Door twee apparaten tegen elkaar te houden werden automatisch de visitekaartjes uitgewisseld, zodat ze die na afloop via e-mail konden ontvangen.

Silent Disco
In de avond werden de gasten meegenomen naar het centrum van Leiden, voor een diner in de prachtige Pieterskerk. De overweldigende uitstraling van de kerk, veel kaars- en sfeerlicht en het heerlijke eten maakten dit tot een groot succes. En nog leuker: voor het slapengaan, bij aankomst in het hotel, zijn de gasten uit hun dak gegaan in een speciaal georganiseerde Silent Disco in de oude nachtclub van het hotel! Een grappig gezicht om iedereen te zien dansen zonder dat je de muziek hoort.

Na een inspirerende plenaire afsluiting op woensdag keerden alle gasten moe maar voldaan huiswaarts. Inmiddels is de organisatie alweer druk bezig met plannen voor de volgende editie van dit jaarlijkse congres. Welke Europese bestemming zal het dit keer worden?

Marriel van der Most & Hylke Koopmans –Project Managers ATP Event Experts

Foto’s: René van den Burg

Advertenties

About ATP Event Experts

ATP Event Experts houdt zich dagelijks bezig met het bedenken en uitvoeren van incentives, groepsreizen en -accommodatie, congressen, meetings, zakelijke evenementen en reizen naar sportevenementen. Wij doen dat voor zowel bedrijven, overheden als sportorganisaties. Voor veel opdrachtgevers zijn wij de nummer 1 preferred partner voor event management. Dit vanwege het commitment van onze creatieve event specialisten en de ruimte die ze van ons krijgen om de klant daar van te laten profiteren. Vanwege ons vermogen om buiten de kaders te denken en slimme event oplossingen te presenteren. En omdat we continu aantonen dat we de klant en zijn specifieke doelstellingen of uitdagingen begrijpen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: