Olympische Spelen 2028 in Nederland!?

#Hollandbid
Onlangs heeft ATP Event Experts vanuit het partnership League of Experience ondersteund in de organisatie van het #Hollandbid symposium. In Studio 6 in Hilversum, in het decor van Voetbal International, waren uit heel Nederland professionals uit de sport en het bedrijfsleven toegestroomd voor een discussie over de Olympische Spelen. De centrale vraag was: hoe kunnen we ervoor zorgen dat de Olympische Spelen 2028 in Nederland plaatsvinden? Dit lijkt misschien nog ver weg, maar je zult zien: de tijd vliegt! En de voorbereiding van dit soort reusachtige evenementen begint vroeg.

Volle agenda
Als stagiairs hebben wij onze collega’s ondersteund. ATP Event Experts heeft de registratie, deelnemersbadges en de deelnemersbegeleiding rondom dit evenement verzorgd. Tijdens de dag hebben wij de eervolle taak van gastvrouw op ons genomen. Leuk om iedereen te ontvangen, jassen aan te nemen en de gasten zo goed mogelijk te faciliteren. Na afloop van de discussie, tijdens een borrel waar druk werd genetwerkt, hebben wij een boekje uitgedeeld met facs & figures over de Olympische Spelen.

Het was ongelofelijk om te zien hoeveel genodigden met hoge posities op dit evenement zijn af gekomen. Allemaal mensen met een volle agenda, dat is zeker! Blijkbaar vinden zij het allemaal erg belangrijk dat de Spelen hier plaatsvinden. Sowieso zal het bedrijfsleven daarin deze keer een grote rol spelen. Onze eigen directeur van ATPI – John Jansen – was ook aanwezig, en daarnaast waren bijvoorbeeld NOC*NSF, de NOS en de Gemeente Amsterdam vertegenwoordigd.

USP’s van Nederland
Centrale vragen tijdens de discussie waren: hoe kan het bedrijfsleven zo goed mogelijk een bid organiseren zodat wij de Spelen van 2028 kunnen binnenhalen? Wat zijn de onderscheidende waarden van Nederland, wat zijn onze USP’s? Welke voordelen heeft Nederland als gastland voor de Olympische Spelen? Welke partners zijn geïnteresseerd? Humerto Tan vervulde zijn taak als discussieleider uitstekend en wist steeds de juiste vragen te stellen om de discussie levend te houden.

Nederland wil graag de Spelen hier laten plaatsvinden. Zeker die van 2028, want dan is het precies 100 jaar geleden dat de Spelen in 1928 in Amsterdam waren. Wij duimen ervoor!

Nathalie Louter (stagiair ATP Sports Events – Heineken) en Kelly Vink (stagiair ATP Sports Events – Olympische Spelen)

Advertenties

Tags: , , , ,

About ATP Event Experts

ATP Event Experts houdt zich dagelijks bezig met het bedenken en uitvoeren van incentives, groepsreizen en -accommodatie, congressen, meetings, zakelijke evenementen en reizen naar sportevenementen. Wij doen dat voor zowel bedrijven, overheden als sportorganisaties. Voor veel opdrachtgevers zijn wij de nummer 1 preferred partner voor event management. Dit vanwege het commitment van onze creatieve event specialisten en de ruimte die ze van ons krijgen om de klant daar van te laten profiteren. Vanwege ons vermogen om buiten de kaders te denken en slimme event oplossingen te presenteren. En omdat we continu aantonen dat we de klant en zijn specifieke doelstellingen of uitdagingen begrijpen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: