Gouden Giraffe

De inzendingen van ATP Event Experts zijn geüpload op de website van de Gouden Giraffe! De Gouden Giraffe Award is een prijs voor Live communication. Bedrijven in de Live Communication branche die ‘hun nek uitsteken’ in de organisatie van evenementen, beurzen of congressen worden elk jaar op deze manier beloond.

Populaire VIP-arrangementen
ATP Event Experts heeft ingezet op de categorieën Creatief en Effectief. Een project waarin we onze Creatieve nek hebben uitgestoken is natuurlijk CrossOver Live! Deze real-time evenementen die wij voor de leasemaatschappij Alphabet (voorheen ING Car Lease) organiseren zijn een groot succesvol. Achterliggend doel is om de leaserijders met de maatschappij bekend te maken. Dit doet ATP Event Experts door steeds een andere deeldoelgroep uit te nodigen voor een VIP-arrangement. Afgelopen jaar werden vrouwelijke berijders bijvoorbeeld uitgenodigd voor een filmpremière in een Open Air Drive bioscoop. In de zomer organiseerden we voor de thuisblijvers een ultraluxe verwendag op het strand. Het derde evenement is een exclusieve Alphabet première op het International Filmfestival Rotterdam. Juist doordat er steeds een selecte groep wordt aangesproken en er maar beperkt plek is, zijn deze evenementen zo populair.

Effectieve incentives
In de categorie effectief hebben we de incentives die ATP verzorgt voor de KPN Business Centers ingezonden. Met de incentives wordt samenwerking tussen de vestigingen gestimuleerd.  Het achterliggende doel van de incentives is om landelijk een beter verkoopresultaat te realiseren. En dat lukt. Tijdens de incentive periode noteerden de Business Centers een conversie van spontane walk-ins van maar liefst 60% in plaats van de gebruikelijke 30%.

Uitreiking
We moeten het opnemen tegen heel wat andere bureaus die ook cases hebben ingestuurd voor de Gouden Giraffe, dus het wordt spannend! Op 1 februari worden de nominaties bekendgemaakt en op 22 maart mag de winnaar die felbegeerde giraffe in ontvangst nemen. We duimen! 

Lees onze inzendingen op de website van de Gouden Giraffe: www.gouden-giraffe.nl

Advertenties

About ATP Event Experts

ATP Event Experts houdt zich dagelijks bezig met het bedenken en uitvoeren van incentives, groepsreizen en -accommodatie, congressen, meetings, zakelijke evenementen en reizen naar sportevenementen. Wij doen dat voor zowel bedrijven, overheden als sportorganisaties. Voor veel opdrachtgevers zijn wij de nummer 1 preferred partner voor event management. Dit vanwege het commitment van onze creatieve event specialisten en de ruimte die ze van ons krijgen om de klant daar van te laten profiteren. Vanwege ons vermogen om buiten de kaders te denken en slimme event oplossingen te presenteren. En omdat we continu aantonen dat we de klant en zijn specifieke doelstellingen of uitdagingen begrijpen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: