Raad het plaatje

Barcelona, het is een stad met veel mogelijkheden. Cultuur, shoppen, lekker eten en voetbal gaan hier hand in hand. Ook het strand is binnen handbereik. Daarom is deze Spaanse stad één van de bestemmingen waar ATP Event Experts incentive beloningsreizen naartoe organiseert voor verschillende verkoopkanalen van KPN.

OntSpanje
Afgelopen jaar vlogen ruim 200 winnaars van de incentive van KPN naar Barcelona. ATP Event Experts had een fantastisch programma bedacht dat goed aansloot op de doelgroep. Eerst de stad verkennen met een Hop on hop off-bus, een kijkje bij de Sagrada Família van Gaudi en Park Güell kunnen tijdens een citytrip naar Barcelona natuurlijk niet ontbreken. ’s Avonds ging de groep onder het motto ‘OntSpanje’ naar een van de TOP clubs van Barcelona: Carpe Diem, de loungeclub waar Patrick Kluivert mede-eigenaar van was. Eerst een uitgebreid buffet om een goede bodem te leggen, en daarna dansen tot in de kleine uurtjes. Buenas Noches!

Let’s get Spanish
Het creatieve team van ATP Event Experts zorgt bij elke incentive voor de communicatie naar de medewerkers toe, in de vorm van teasers, deco-materialen en meer worden zij steeds weer gestimuleerd worden om te ‘knallen’. Een dergelijk communicatietraject blijkt essentieel voor een goed resultaat van de incentive.

Het thema van de incentive, ‘Let’s get Spanish!’, werd visueel gemaakt in de vorm van posters die op de KPN-vestigingen werden gehangen om de medewerkers te ‘triggeren’, zij kregen een energiedrankje in de ‘look & feel’ van de incentive op hun tafel, ze ontvingen een ansichtkaart thuis uit Barcelona en een e-mailing om de reis ‘top of mind’ te maken.

En de winnaar is…
En nu de inzending van de Facebook contest van Grenzeloos. We hebben veel goede antwoorden binnen gekregen: de foto was van de Carrer del Bisbe (Bisschopstraat) in het hart van de Gotische wijk van Barcelona. Maar er kan er maar één de winnaar zijn. En dat is Lesley van der Kolk. Gefeliciteerd, je hebt een reischeque t.w.v. 100,- euro gewonnen!

Advertenties

About ATP Event Experts

ATP Event Experts houdt zich dagelijks bezig met het bedenken en uitvoeren van incentives, groepsreizen en -accommodatie, congressen, meetings, zakelijke evenementen en reizen naar sportevenementen. Wij doen dat voor zowel bedrijven, overheden als sportorganisaties. Voor veel opdrachtgevers zijn wij de nummer 1 preferred partner voor event management. Dit vanwege het commitment van onze creatieve event specialisten en de ruimte die ze van ons krijgen om de klant daar van te laten profiteren. Vanwege ons vermogen om buiten de kaders te denken en slimme event oplossingen te presenteren. En omdat we continu aantonen dat we de klant en zijn specifieke doelstellingen of uitdagingen begrijpen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: